Екипът на 45-ия президент на САЩ Доналд Тръмп, който отново се кандидатира

...
Екипът на 45-ия президент на САЩ Доналд Тръмп, който отново се кандидатира
Коментари Харесай

Тръмп съди Стажантът“ с Мария Бакалова

Екипът на 45-ия президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който още веднъж се кандидатира за поста, отвръща на удара, който им нанесе премиерата на спорния филм " Стажантът ", описващ ранните му години като строителен бизнесмен.

" Ние ще заведем дело, с цел да отговорим на явно погрешните изказвания на тези мними режисьори. Този отпадък е чиста небивалица, която разнася сензационни неистини, които от дълго време са развенчани. Това е интервенция в изборите от страна на холивудските елити, които знаят, че Тръмп ще си върне Белия дом и ще победи подкрепяния от тях претендент, тъй като нищо, което са създали, не е проработило ", разяснява основният представител на екипа на Тръмп Стивън Чунг, в изказване за Variety.

В холивудските среди, доста от звездите, които показват връзки към политиката,

намерено декларират, че не са поддръжници на Тръмп

и избират неговия съперник в президентската конкуренция - настоящия президент Джо Байдън.

Чунг назова кино лентата " чиста злонамерена клюка ", която не би трябвало да вижда бял свят.



Главният представител на екипа на Тръмп Стивън Чунг назова кино лентата " чиста злонамерена клюка "

Но това няма да е единственият юридически удар, който лети към продукцията. Дан Снайдер, милиардер, някогашен притежател на Washington Commanders и един от вложителите на кино лентата, също недоволства против представянето на 45-ия президент в него.

Снайдер, който е и персонален другар на Тръмп, дарил стотици хиляди $ на акциите му, е вложил пари във кино лентата, тъй като е останал с усещането, че това ще бъде ласкателно изображение.



Филмът, който завоюва осемминутни аплодисменти след дебюта си на филмовия фестивал в Кан,

включва голям брой нелицеприятни подиуми. В някои от тях Тръмп използва опиати, а в най-провокиращата хвърля насилствено на земята тогавашната си брачна половинка Ивана и я принуждава да вършат секс.

Ролята на Ивана извършва българката Мария Бакалова, а тази на Доналд Тръмп - румънецът Себастиан Стан,

добил популярност с превъплъщението си в Бъки Барнс в Marvel Cinematic Univerce. Джереми Стронг, от известния сериал " Succession ", влиза в облика на юриста и медиатор Рой Кон. Екипът на " The Apprentice " включва и иранско-датския режисьор Али Абаси, а сюжета е на журналиста Габриел Шърман.

Главният кино критик на Variety Оуен Глейберман похвали осъществяванията на Стан и Стронг, само че твърди, че филмът държи високото си равнище единствено в първата му половина. Според него, началото на екранизацията ни удря като нокаут, поради опцията да надникнем в развиването на Тръмп и прочувствените катаклизми, които претърпява. А когато това се случи - по-късно просто гледаме добре изигран ефирен филм. И в този миг, колкото и да е добър, става по-малко забавен.

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР